Ana Sayfa / Oyun / Dünyanın En Zor Bitirilen Oyunları

Dünyanın En Zor Bitirilen Oyunları

oyun-sever1

Bilgisayar oyunları, bilgisayar ilk icat edildiği günden bu yana var olan insanları eğlendiren,zorlayan ve düşündüren bir çok unsura sahip sanal dünyalardır.Oyunlar 90 lı yıllardan günümüze müthiş yol aldı ama oyun yapan yazılımcılar oynanışı basit ancak bölümleri geçmesi bir okadar da zor oyunlar yaparak insanların  oyunu hiç bir zaman unutmamasını ve çevrenizdeki arkadaşlarınızada anlatarak daha çok popüler olmayı amaç edinirler bir bakıma oyunu yapan stüdyonun reklamıdır zor geçilen oyunlar.

Çoğu kez görmüşsünüzdür x oyununu şu kadar insan oynadı ama bitirebilen şukadar azdır diye işte bu sizde o oyunu oynama isteği doğurur çünkü oyunu çok az kişi geçip bitirebilmiştir.

Zor oynanışa sahip bir oyunda bölümü geçtiğinizde bu sizin için egonuzun tavan yaptığı,arkadaşlarınız nasıl geçtin diye haykırırken tüm içtenliğinizle anlatığınız ve birlikte eğlendiğiniz zaman geçirme araçlarıdır.Bu gün bir arkadaşınız size en çok hangi oyunu seviyorsun diye sorduğunda aklınıza direk bölümlerini zor geçtiğiniz veya oynanışından keyif aldığınız oyunları ona sıralarsınız yaşınız kaç olursa olsun oynadığınız bu oyunları unutmazsınız.

Şimdi size oynanışı ve bölümleri geçmesi en zor Üç Oyunu sıralayalım belki sizde bir çoğunu oynamışsınızdır. 🙂

1). Sırada  (World`s Hardest Game)

Gerçekten de bölümleri geçmesi oldukça zor olan adı kadar iddalı bir yapım oyun okadar çok popüler oldu ki tüm dünyada binlerce insan oyunu bitirmek için saatlerce günlerce uğraştı.Oyun günümüzdede oldukça popüler Android ve İOS için yapılmış mobil versiyonları dahi var.Oyunun internette 4 farklı sürümü mevcut ancak en çok oynanan 1. sürüm popüler olmaya devam ediyor.

zor-oyunlar-12). Sırada (Aa Oyunu)

Bu oyun mobil platformalara çıkmıştır ve oldukça zor geçilen sinirlerinizi zorlayan bölümlere sahip. Kusursuz zamanlama ve strateji becerisi gerektiren aa, iğneleri doğru zamanda fırlatarak dönen küreye sapla ve diğer iğnelere değmediklerinden emin ol. Her seviyede küreye belirtilen sayıda iğnenin saplanması gerekiyor.Bölümleri geçtikçe; küre hızlanıyor veya atmanız gereken iğne sayısı artıyor oda olmazsa kürede var olan iğnelerin sıklığı artıyor.Dikkat edin küre kimi zaman dönüş yönünün tam tersine haraket edebiliyor.

aa classics

3). Sırada (Pass it!) Oyunu

Mobil Platformlara özel olarak çıkan ikinci zor oyunumuz Pass it! bu oyunda amacınız size verilen şekilli topu engellere çarptırmadan hedefe ulaştırmak. Ancak çok dikkatli olmalısınız. Eğer desenlere çarparsanız yanıp patlayacaksınız. Bir de zamana karşı mücadele etmeniz gereken Pass it! oyununda nefes kesen heyecanlı anlar sizi bekliyor.

pass-it

Şimdiden size iyi oyunlar 🙂

 

 

İlginizi Çekebilir

Subway Surfer Görevleri Nasıl Yapılır ?

Sürekli koşarak önümüze gelen engelleri aştığımız, belkide koşu oyunları listesinde en üst sırada bulunan Subway …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir